Česká kuchyně / kapesní průvodce anglicky (9788073391195)
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie.
Dopor. prod. cena s DPH / ks
129 Kč
Ušetříte
19 Kč
Sleva
15 %
Prodejní cena s DPH / ks
110 Kč
V edici oblíbených průvodců „do kapsy“ vychází další pozoruhodný titul. Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.
Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.
Dostupnost:
do 10 ks
Číslo zboží (EAN):
9788073391195
Vydavatel:
Vydavatelství MCU s.r.o.
Rok vydání:
2014
Počet stran:
76
V prodeji od:
24.09.2014
Autor:
Stupka Petr, Eliášek Jan
Jazyk:
anglický
Vazba:
měkká, sešitová (V1)
Rozměr:
115 x 220 mm (DL)
Edice:
Kapesní průvodce Best of
Pořadí vydání:
1.